Kvinna som ligger på rygg och får ansiktsbehandling av TIna

Ansiktsbehandlingar

På MediSKIN har vi valt att jobba med avancerad hudvård som ger synliga resultat

pHformula
pHformula erbjuder en helt ny typ av hudpeeling kallad "skin resurfacing" som ger överlägsna fördelar gentemot den traditionella kemiska peelingen. Detta unika skin resurfacing system fokuserar på ett antal hudtillstånd: - Hyperpigmenterad hud.Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma,UV-relateradhyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton. -Acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur -Rosacea,perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. -Mogen hud. Behandlar effektivt bla solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.

Nimue
Ledande inom hudvårdsbranschen är Nimue välkänd för sin överlägsna förståelse av huden och sina effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

ESSE
Probiotic hudvård Den första hudvårdsserien i världen med levande probiotika. Esse kombinerar Probiotika (goda bakterier) och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt. På så vis skapas mycket höga resultat på såväl mogen hud, torr hud, acne, rocacea, eksem hud, hd med skadad barriär, hyperpigmenterad hud eller hud som är i behov av lyster

Ekologiska / Klassiska ansiktsbehandlingar

För våra ekologiska/klassiska ansiktsbehandlingar har vi valt att arbeta med svenska Maria Åkerbergs fantastiska produkter, som är helt ekologiska. Det är produkter som bygger på aromaterapi och fytoterapi, vilket betyder att de utgår ifrån växternas inneboende kraft. Istället för mineraloljor och syntetiska oljor används istället vegetabiliska oljor. Vi erbjuder två olika typer av ekologiska ansiktsbehandlingar, med lite olika inriktning och omfattning:

Ansiktsbehandling Lyx

En lyxig ansiktsbehandling där vi använder oss av IPL för att slussa ner verksamma ämnen djupare i huden vilket ger ett omedelbart resultat på fina linjer och ger fantastisk lyster. Produkterna som används i behandlingen anpassas efter din huds behov så passar därför alla hudtyper. I behandlingen ingår: Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, ånga, IPL behandling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande anpassad creme.

Behandlingstid: 90 minuter

Boka nu

Ansiktsbehandling Klassisk

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande anpassad creme.

Behandlingstid: 60 minuter

Boka nu

Avancerade ansiktsbehandlingar med Esse / pHformula / Nimue

Avancerad Ansiktsbehandling 45 min

En skräddarsydd ansiktsbehanding som tar hänsyn till vad just din hy behöver. Vi börjar alltid med en hudanalys för att bestämma vilka produkter, vilket behandligsupplägg och vilka metoder vi ska jobba med just idag. I 45 min avancerad ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, peeling, anpassat serum, massage, mask och avslutande fuktgivande och skyddande produkter. Vi arbetar med pHformula, Nimue eller ESSE probiotic hudvård. Om du har önskemål på märke så får du gärna skriva det i meddelandefältet när du gör bokningen.

Behandlingstid: 45 minuter

Boka nu

Avancerad Ansiktsbehandling 60 min inklusive specialserum

En skräddarsydd ansiktsbehanding som tar hänsyn till vad just din hy behöver. Vi börjar alltid med en hudanalys för att bestämma vilka produkter, vilket behandligsupplägg och vilka metoder vi ska jobba med just idag. I 60 min avancerad ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, peeling, portömning (galvano, ultraljud eller micromassage vid behov) anpassat serum/ampull, massage, mask och avslutande fuktgivande och skyddande produkter. Vi arbetar med pHformula, Nimue eller ESSE probiotic hudvård. Om du har önskemål på märke så får du gärna skriva det i meddelandefältet när du gör bokningen.

Behandlingstid: 60 minuter

Boka nu

Avancerad ansiktsbehandling 75 min - total experience

En skräddarsydd ansiktsbehanding som tar hänsyn till vad just din hy behöver. Vi börjar alltid med en hudanalys för att bestämma vilka produkter, vilket behandligsupplägg och vilka metoder vi ska jobba med just idag. I 75 min avancerad ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, peeling, portömning, (galvano, ultraljudsrengöring eller micromassage vid behov),anpassat serum/ampull, lång massage, specialmask och avslutande fuktgivande och skyddande produkter. Vi arbetar med pHformula, Nimue eller ESSE probiotic hudvård. Om du har önskemål på märke så får du gärna skriva det i meddelandefältet när du gör bokningen.

Behandlingstid: 75 minuter

Boka nu

Avancerad ansiktsbehandling 90 min - all inclusive

Den ultimata ansiktsbehandingen som tar hänsyn till vad just din hy behöver. Vi börjar alltid med en hudanalys för att bestämma vilka produkter, vilket behandligsupplägg och vilka metoder vi ska jobba med just idag. I 90 min avancerad ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, peeling, portömning, (galvano, ultraljudsrengöring eller micromassage vid behov),anpassat djupverkande serum, lång massage, specialmask och avslutande fuktgivande och skyddande produkter. Väljer vi att använda Esse används Esse probiotic ampull som med 5 miljarder levande goda bakterier gör att du återställer din huds mikrom i behandlingsrummet. Färgning av fransar och bryn ingår om du önskar det. Vi arbetar med pHformula, Nimue eller ESSE probiotic hudvård. Om du har önskemål på märke så får du gärna skriva det i meddelandefältet när du gör bokningen.

Behandlingstid: 90 minuter

Boka nu

Bra att känna till

Behandlingarna utförs som kurer eller som enstaka behandlingar för att underhålla en frisk och sund hud. För optimal förbättring av din hud rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar med två veckors mellanrum. Vid köp av kur på 6 behandlingar erhåller du den 6:e behandlingen gratis. Se vår prislista för behandlingsalternativ.