Bild på man som genomgår hudföryngring på mottagningen

Hudföryngring

Hudföryngring eller Skin rejuvenation som det heter på engelska, är ett samlingsbegrepp för ett antal behandlingar som avser att ta bort ålderstecken, solskador och andra kosmetiska hudåkommor för att få en finare hy med mer lyster. Våra behandlingar genomförs med IPL och effektiva hudvårdsprodukter.

Boka nu

Vad händer när huden åldras?

Med ålder blir hudens olika funktioner nedsatta både av ålder och av UV-ljus. Huden förlorar sin spänst, förmågan att binda fukt minskar och pigmenteringen kan bli ojämn. En IPL- behandling stimulerar hudens kollagenproduktion och återställer då hudens ungdomliga elasticitet vilket resulterar i en uppstramande och rynkreducerande effekt. Behandlingen verkar även på de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som ofta uppkommer vid solskadad hud.

Våra behandlingar

Vi erbjuder tre olika behandlingar för hudföryngring:

– IPL-udföryngring/Kollagenstimulering ansikte | Tid: 60 min | Boka nu

– IPL-Hudföryngring/Kollagenstimulering Ansikte och Hals | Tid: 80 min | Boka nu

– IPL-Hudföryngring/Kollagenstimulering Ansikte, Hals och Dekolltage | Tid: 100 min | Boka nu

Antal behandlingar: Vi rekommenderar 4-6 IPL behandlingar med ca 3 veckors mellanrum. Behandlingen orsakar inte några ytliga skador utan endast en lätt rodnad så du kan återgå till din vardag direkt efter behandlingen.

 

Att tänka på: Det är viktigt att undvika solbränna (sol, solarium eller brun-utan-sol-krämer) före och under behandlingsperioden. Efter behandlingen bör du undvika solexponering i 30 dagar. Använd solskydd (minst SPF 30) om solexponering inte kan undvikas.