Våra hudvårdsprodukter och varumärken

Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter tillverkas av Dermanord i Frillesås, som bara ligger ett stenkast från Göteborg. Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder 100% ekologiskt odlade vegetabiliska oljor och innehåller inga mineraler eller siliconoljor. Produkterna baseras på aromaterapi och fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.

pHformula_logo

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för oss att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

Esse applicerar goda mikrober på huden och matar specifikt utvalda arter med prebiotika (mat för goda mikrober). Probiotika kan förändra hudens biologiska mångfald och se till att det blir starkt nog att stå emot attacker från patogener (onda mikrober). Detta kommer att sakta ner hudens åldrandeprocess och minska uppkomsten av inflammationer. Esse produktserier är certifierade av Ecocert.